This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  uchenna65 5 months, 1 week ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #130038

  uchenna65
  Participant

  Titel: Opera: Manon (Massenet)

  Kijk Opera: Manon (Massenet) Online

  Gebruik de onderstaande links om Opera: Manon (Massenet) volledige film online stream te bekijken.

  Klik op de link : https://freehdwatch.club/nl/?film=2163#e-learning091219

  .
  .
  .
  .
  .

  Sopraan Lisette Oropesa speelt de hoofdrol in Massenet’s stuk over passie, overdaad en de gevolgen nadien. Tenoor Michael Fabiono speelt haar bewonderaar.
  Digitale bioscopen kunnen live-uitzendingen van uitvoeringen of evenementen verzorgen. Dit begon aanvankelijk met live-uitzendingen van de New York Metropolitan Opera die regelmatig live-uitzendingen in bioscopen bezorgden en die sindsdien algemeen is Opera: Manon (Massenet) nagebootst. Toonaangevende territoria die de inhoud leveren, zijn het VK, de VS, Frankrijk en Duitsland. Het Royal Opera House, het Sydney Opera House, de Engelse Nationale Opera en anderen hebben Opera: Manon (Massenet) een nieuw en terugkerend publiek gevonden, gefascineerd door het detail dat wordt geboden door een live digitale uitzending met handheld en camera’s op kranen die door de hele zaal zijn Opera: Manon (Massenet) geplaatst om de emotie te vangen die in een live locatie situatie. Bovendien bieden deze providers allemaal extra waarde gedurende de intervallen, b.v. interviews met choreografen, castleden, een backstage tour Opera: Manon (Massenet) die niet zou worden aangeboden tijdens het live evenement zelf. Andere live-evenementen in dit gebied zijn live theater van NT Live, Branagh Live, Royal Shakespeare Company, Shakespeare’s Globe, het Royal Opera: Manon (Massenet) Ballet, Mariinsky Ballet, het Bolshoi Ballet en de Berlin Philharmoniker.

  In
  de afgelopen tien jaar is dit eerste aanbod van de kunsten ook uitgebreid met live en opgenomen muziekevenementen zoals Take Opera: Manon (Massenet) That Live, One Direction Live, Opera: Manon (Massenet)

  Tags:

  kijken naar Opera: Manon (Massenet) online Torent

  Opera: Manon (Massenet) 720p

  Kijken Opera: Manon (Massenet) Gratis Online Nederlandse Films

  Opera: Manon (Massenet) kijken volledige film

  Opera: Manon (Massenet) Volledige Film in Nederlands

  Bekijk volledige film en HD

  films met ondertiteling

  Opera: Manon (Massenet) Dutch Fuld Film Online Free Downloaden

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here