This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  zakir85 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #175680

  zakir85
  Participant

  Titel: Opera: Akhnaten (Philip Glass)

  Kijk Opera: Akhnaten (Philip Glass) Online

  Gebruik de onderstaande links om Opera: Akhnaten (Philip Glass) volledige film online stream te bekijken.

  Geniet van uw gratis Full HD-films: https://freehdwatch.club/nl/?film=2167#e-learning100919

  .
  .
  .
  .
  .

  Countertenoor Anthony Roth Costanzo speelt de hoofdrol in deze Met première. Karen Kamensek dirigeert het stuk van Philip Glass. De productie door Phelim McDermott laat een uniek en magisch beeld zien van het oude Egypte.
  HTTP Live Streaming maakt gebruik van een conventionele webserver om audiovisuele inhoud te distribueren en vereist specifieke software die in realtime in de juiste formaatoverdracht past. De service-architectuur omvat:

  Server
  Codeer en codeer Opera: Akhnaten (Philip Glass) de invoervideostroom in een goed formaat voor de bezorging. Vervolgens wordt het voorbereid voor distributie door het in verschillende bestanden te segmenteren. Tijdens het intake-proces wordt de video gecodeerd en Opera: Akhnaten (Philip Glass) gesegmenteerd om videofragmenten en indexbestanden te genereren.

  Encoder: codificeer videobestanden in H.264-formaat en audio in AAC, MP3, AC-3 of EC-3. [7] Dit wordt ingekapseld door MPEG-2-transportstream om het te dragen.
  Segmenter: verdeelt Opera: Akhnaten (Philip Glass) het MPEG-2 TS-bestand in fragmenten van gelijke lengte, die worden bijgehouden als .ts-bestanden. Er wordt ook een indexbestand gemaakt met verwijzingen naar de gefragmenteerde bestanden, opgeslagen als .m3u8.

  verdeler
  Gevormd door een Opera: Akhnaten (Philip Glass) standaard webserver, accepteert aanvragen van klanten en levert alle middelen (.m3u8-afspeellijstbestand en .ts-segmentbestanden) die nodig zijn voor streaming.
  Cliënt
  Vraag alle bestanden en bronnen aan en download ze, zodat ze aan de Opera: Akhnaten (Philip Glass) gebruiker kunnen worden gepresenteerd als een doorlopende video. De clientsoftware
  downloadt eerst Opera: Akhnaten (Philip Glass)

  Tags:

  Bekijk volledige film en HD

  free films online

  Gratis Nederlandse films online kijken

  Opera: Akhnaten (Philip Glass) ondertiteld in het Nederlands

  Opera: Akhnaten (Philip Glass) dutch streaming

  Opera: Akhnaten (Philip Glass) Downloaden Gratis Volledige Nederlandse Versie

  brrip film in dutch Opera: Akhnaten (Philip Glass)

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here