This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  zakir85 1 year, 1 month ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #181744

  zakir85
  Participant

  Tittel: Fahrenheit 11/9

  Se Fahrenheit 11/9 Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Fahrenheit 11/9 full film online stream

  Streaming eller LAST NED ==> https://fremov.xyz/no/?film=14#e-learning101219

  .
  .
  .
  .
  .

  “Michael Moore’s “”Fahrenheit 11/9″” är en provokativ och komisk betraktning av den tid vi lever i nu. Den belyser två av de alla viktigaste frågorna i denna Donald Trump era – Hur i h …vete hamnade vi här och Hur i h…vete kommer vi härifrån?
  HTTP Live Streaming (også kjent som HLS) er en HTTP-basert media streaming kommunikasjonsprotokoll implementert av Apple Inc. som en del av QuickTime, Safari, OS X og iOS-programvaren. Klientimplementeringer er også tilgjengelige Fahrenheit 11/9 i Microsoft Edge, Firefox og noen versjoner av Google Chrome. Støtte er utbredt i streaming media servere.

  HLS ligner MPEG-DASH fordi den fungerer ved å bryte den totale strømmen i en Fahrenheit 11/9 sekvens av små HTTP-baserte filnedlastinger, hver nedlasting laster en kort del av en samlet potensielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgjengelige strømmer, kodet med forskjellige bithastigheter, sendes til klienten ved Fahrenheit 11/9 hjelp av en utvidet M3U spilleliste.

  Basert på standard HTTP-transaksjoner kan HTTP Live Streaming krysse en hvilken som helst brannmur eller proxy-server som tillater standard HTTP-trafikk, i motsetning til UDP-baserte protokoller Fahrenheit 11/9 som RTP. Dette tillater også innhold fra konvensjonelle HTTP-servere og leveres over allment tilgjengelige HTTP-baserte innholdsleveringsnett. Standarden inneholder også en standardkrypteringsmekanisme og sikker nøkkelfordeling ved hjelp av HTTPS, som sammen Fahrenheit 11/9 gir et enkelt DRM-system. Senere versjoner av protokollen gir også
  trickmodus hurtigspoling og tilbakespoling og for integrering av undertekster.

  Apple har dokumentert HTTP Live Streaming som et Internett-utkast (Individual Submission), den Fahrenheit 11/9 første fasen i prosessen med å publisere den som en forespørsel om kommentarer (RFC). Fra desember 2015 har forfatterne av dette dokumentet bedt RFC Independent Stream Editor (ISE) om å Fahrenheit 11/9 publisere dokumentet som en informativ (ikke-standard) RFC utenfor IETF-konsensusprosessen. I august 2017 ble RFC8216 publisert for å beskrive versjon 7 av protokollen. Mesterspillelisten kan vise dupliserte variantstrømmer som har samme Fahrenheit 11/9 nivå av kvalitet, men er vert for forskjellige servere. Dette gjør at spilleren kan bytte til en annen server for en gitt bitrate hvis en av serverne feiler. Dette gir Fahrenheit 11/9 en grad av høy tilgjengelighet til servering av bekker.

  Dette kan kombineres med tilpasningsevne ved å notere flere variantstrømmer for hvert distinkt kvalitetsnivå.

  n WWDC2016 Apple annonserte inkludering av byte-rekkevidde adressering for Fahrenheit 11/9 fragmenterte MP4-filer, eller fMP4, slik at innholdet kan spilles i HLS uten å måtte multiplexere det til MPEG-2 Transport Stream.
  Næringen anså dette som et skritt mot kompatibilitet mellom HLS Fahrenheit 11/9 og MPEG-DASH.

  Adobe Systems demonstrerte en oppdatering til sitt Adobe Flash Media Server-produkt som støtter HTTP Live Streaming på NAB Show i april 2011.
  Fahrenheit 11/9 Apple Inc. brukte dette den 1. september 2010 for å streame sin iPod Keynote-event live over internett, og den 20. oktober 2010 for å streame sin Keynote-begivenhet til live på Fahrenheit 11/9 Internett.
  Google har lagt til støtte for HTTP Live Streaming i Android 3.0 (Honeycomb).
  Helix Universal Server fra RealNetworks støtter iPhone OS 3.0 og Fahrenheit 11/9 nyere for direkte og on-demand HTTP Live eller On-Demand streaming av H.264 og AAC innhold til iPhone, iPad og iPod første utgivelse April 2010, nyeste utgivelsen november 2012.
  Fahrenheit 11/9 Flashls er et open-source Adobe Flash / Adobe AIR-plugin som gir støtte for HTTP Live Streaming for Chromeless Flash / Air Player, Flowplayer, Video.js, mediaelement.js og Open Source Media Fahrenheit 11/9
  Framework 2.0.
  HP la til støtte for HTTP Live Streaming i webOS 3.0.5.
  Microsoft la til støtte for HTTP Live Streaming i Fahrenheit 11/9

  Tags:

  kjøpe filmer på nett

  svenske filmer

  film leie på nett Fahrenheit 11/9

  se filmer på nett

  filmer i dag

  se filmer på nett

  klassiske filmer

  skummel film

  kjøp filmer på nett Fahrenheit 11/9

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here