This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  zakir85 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #176167

  zakir85
  Participant

  Tittel: It Chapter Two

  Se It Chapter Two Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se It Chapter Two full film online stream

  Streaming eller LAST NED ==> https://freehdwatch.club/no/?film=203#e-learning100919

  .
  .
  .
  .
  .

  Twenty-seven years after their first encounter with the terrifying Pennywise, the Losers Club have grown up and moved away, until a devastating phone call brings them back.
  HTTP Live Streaming bruker en konvensjonell webserver til å distribuere audiovisuelt innhold og krever at spesifikk programvare passer inn i riktig formatoverføring i sanntid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodifisere og innkapslere inngangsvideoen i et It Chapter Two riktig format for levering. Deretter er den forberedt på distribusjon ved å segmentere den i forskjellige filer. I inntaksprosessen blir videoen kodet og segmentert for å generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: It Chapter Two kodifiser videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er innkapslet av MPEG-2 Transport Stream for å bære den.
  Segmenter: Deler MPEG-2 TS-filen i fragmenter med It Chapter Two like lengde, lagret som .ts-filer. Det oppretter også en indeksfil som inneholder referanser til de fragmenterte filene, lagret som .m3u8.

  distributør
  Formet av en standard webserver, aksepterer forespørsler fra klienter og leverer It Chapter Two alle ressursene (.m3u8 spillelistefil og .ts segmentfiler) som trengs for streaming.
  Klient
  Be om og last ned alle filene og ressursene, og monter dem slik at de kan presenteres for brukeren som It Chapter Two en kontinuerlig strømningsvideo. Klientprogramvaren laster først indeksfilen gjennom en nettadresse
  og deretter It Chapter Two

  Tags:

  film anbefaling

  søte filmer

  se filmer på nett It Chapter Two

  vg lista film

  gratis filmer på nettet It Chapter Two

  billig blu ray filmer

  leie film nett

  bluray filmer

  dvd butikker på nett

  nedlastning av filmer

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here