This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  rohit97 1 year, 8 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #21823

  rohit97
  Participant

  Tittel: Cold Pursuit

  Se Cold Pursuit Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Cold Pursuit full film online stream

  Klikk her for å se: https://freehdwatch.club/no/?film=67#e-learning073119

  .
  .
  .
  .
  .


  Streaming media er multimedia som kontinuerlig mottas av og presentert til en sluttbruker mens den leveres av en leverandør. Verbetet “å streame” refererer til prosessen med å levere eller skaffe media Cold Pursuit på denne måte, uttrykket refererer til leveringsmetoden til mediet, i stedet for selve mediet, og er et alternativ til filnedlasting, en prosess der slutt- Brukeren får hele filen til innholdet Cold Pursuit før du ser på eller lytter til den. HTTP Live Streaming (også kjent som HLS) er en HTTP-basert media streaming kommunikasjonsprotokoll implementert av Apple Inc. som en del av QuickTime, Cold Pursuit Safari, OS X og iOS-programvaren. Klientimplementeringer er også tilgjengelige i Microsoft Edge, Firefox og noen versjoner av Google Chrome. Støtte er utbredt i streaming media servere.

  HLS ligner MPEG-DASH fordi den Cold Pursuit fungerer ved å bryte den totale strømmen i en sekvens av små HTTP-baserte filnedlastinger, hver nedlasting laster en kort del av en samlet potensielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgjengelige Cold Pursuit strømmer, kodet med forskjellige bithastigheter, sendes til klienten ved hjelp
  av en utvidet M3U spilleliste.

  Basert på standard HTTP-transaksjoner kan HTTP Live Streaming krysse en hvilken som helst brannmur eller proxy-server Cold Pursuit som tillater standard HTTP-trafikk, i motsetning til UDP-baserte protokoller som RTP. Dette tillater også innhold fra konvensjonelle HTTP-servere og leveres over allment tilgjengelige HTTP-baserte innholdsleveringsnett. Standarden inneholder også en standardkrypteringsmekanisme Cold Pursuit og sikker nøkkelfordeling ved hjelp av HTTPS, som sammen gir et enkelt DRM-system. Senere versjoner av protokollen gir også trickmodus hurtigspoling og tilbakespoling og for integrering av undertekster.

  Apple har dokumentert Cold Pursuit HTTP Live Streaming som et Internett-utkast (Individual Submission), den første fasen i prosessen med å publisere den som en forespørsel om kommentarer (RFC). Fra desember 2015 har forfatterne av dette Cold Pursuit dokumentet bedt RFC Independent Stream Editor (ISE) om å publisere dokumentet som en informativ (ikke-standard) RFC utenfor IETF-konsensusprosessen. I august 2017 ble RFC8216 publisert for å beskrive versjon 7 av Cold Pursuit protokollen.
  Cold Pursuit Cold Pursuit Cold Pursuit Cold Pursuit Cold Pursuit Cold Pursuit
  Cold Pursuit

  Tags:

  hjem til jul film

  kjøpe filmer på nett

  kjærlighets filmer

  se filmer på nett

  harry potter filmene

  dvd butikk

  gay filmer

  film no

  skrekk filmer

  lesbiske filmer

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here