This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  zakir85 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #175658

  zakir85
  Participant

  Titel: Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap

  Kijk Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap Online

  Gebruik de onderstaande links om Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap volledige film online stream te bekijken.

  Bekijk het hier: https://freehdwatch.club/nl/?film=3198#e-learning100919

  .
  .
  .
  .
  .

  Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.
  HTTP Live Streaming maakt gebruik van een conventionele webserver om audiovisuele inhoud te distribueren en vereist specifieke software die in realtime in de juiste formaatoverdracht past. De service-architectuur omvat:

  Server
  Codeer en codeer Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap de invoervideostroom in een goed formaat voor de bezorging. Vervolgens wordt het voorbereid voor distributie door het in verschillende bestanden te segmenteren. Tijdens het intake-proces wordt de video gecodeerd en Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap gesegmenteerd om videofragmenten en indexbestanden te genereren.

  Encoder: codificeer videobestanden in H.264-formaat en audio in AAC, MP3, AC-3 of EC-3. [7] Dit wordt ingekapseld door MPEG-2-transportstream om het te dragen.
  Segmenter: verdeelt Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap het MPEG-2 TS-bestand in fragmenten van gelijke lengte, die worden bijgehouden als .ts-bestanden. Er wordt ook een indexbestand gemaakt met verwijzingen naar de gefragmenteerde bestanden, opgeslagen als .m3u8.

  verdeler
  Gevormd door een Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap standaard webserver, accepteert aanvragen van klanten en levert alle middelen (.m3u8-afspeellijstbestand en .ts-segmentbestanden) die nodig zijn voor streaming.
  Cliënt
  Vraag alle bestanden en bronnen aan en download ze, zodat ze aan de Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap gebruiker kunnen worden gepresenteerd als een Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap

  Tags:

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap dutch Fuld Film Kijken Online

  films downloaden

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap 720p

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap Film Downloaden

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap downloaden

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap Nederlandse films online kijken

  online tv kijken

  Shaun Het Schaap: Het Ruimte Schaap Nederlands streaming HD

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login here